Verslag IMCAS Americas in Cancun 2017

Gepost op 30 maart 2017

Verslag IMCAS Americas in Cancun 2017

Combineren geeft de beste resultaten

De eerste IMCAS (International Master Course on Aging Science) Americas in Zuid Amerika is een feit. In de prachtige omgeving van de badplaats Cancun kwamen tussen 24 en 26 Maart 2017 zo’n 1000 dermatologen en plastisch chirurgen bij elkaar om ervaringen uit te wisselen over behandelingen in de plastische en esthetische chirurgie en dermatologie. Ook dr David Njoo was getuige van dit evenement. Hieronder geeft hij verslag.

Veel onderwerpen zijn aan bod gekomen gedurende deze drie vol geprogrammeerde en dynamische bijeenkomst. Wat betreft de esthetische chirurgie werd er veel aandacht besteed nieuwe technieken in buikwandplastieken en liposuctietechnieken (o.a. Fit Mommy Hi Definition) . Ook nieuwere liposuctietechnieken voor mannen, geschikt voor alle types en leeftijden werden gepresenteerd (o.a. Vaser Hi Definiton). De felbegeerde “Spartaans” lichaamsvorm is dus nu binnen handbereik! De stamcel techniek blijkt ook verder gevorderd te zijn. Deze techniek kan worden toegepast om bepaalde delen van het lichaam zoals het achterwerk en de borsten te vergroten en meer structuur te geven. De zogenaamde “Brazilian butt lift” behandeling maakt hier steeds meer gebruik van. Wat uiteraard niet ontbrak bij een IMCAS congres zijn de kadaver demonstraties. Zeer illustratief en bijzonder leerzaam waren de sessies waarbij simultaan een live behandeling op een model werd uitgevoerd met injectables en een live dissectie werd uitgevoerd op een gezicht van een verse kadaver. Wat deze sessies nog bijzonder hebben gemaakt was het feit dat de opnames live plaatsvonden in drie steden te weten Parijs, Nice en Mexico stad. Nieuwe producten met botuline toxine A en hyaluronzuur werden gepresenteerd en gedemonstreerd. Opvallend is de introductie van een nog zuiverder botuline toxine A product uit Zuid-Korea met de naam Nabota® . Tot slot ook veel aandacht voor bijwerkingen en complicaties van filler behandelingen en hoe deze te vermijden. Injectable behandelingen worden steeds veiliger voor de consument !

 

 

Combineren geeft beste resultaten
De consument kan tegenwoordig dus kiezen uit vele behandelmethoden. Ieder gezicht is uniek en verdient inderdaad een behandeling op maat. Het is belangrijk om u hierin goed te adviseren door een deskundige voordat u een behandeling ondergaat. “Het is gebleken dat het correct combineren van behandelingen met botuline toxine, hyaluronzuurfillers, lasers, cosmeceuticals en orale antioxydanten de beste resultaten geeft” aldus dr David Njoo. Voor meer informatie over dit “total face anti-aging concept” kunt u een afspraak maken via de website https://davidnjoo.nl of via een e-mail naar info@davidnjoo.nl.

 

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.