Fillers

Wat zijn fillers?

Filler betekent letterlijk vulmiddel. Deze vulmiddelen zijn in staat om zowel medische als esthetische problemen in het gezicht, hals en decolleté te behandelen. Fillers worden in de vorm van een gel met een fijn naaldje volgens een bepaalde patroon in de huid gespoten. Door middel van fillers kunnen ouderdomsverschijselen zoals rimpels, plooien en verslapte huid worden gecorrigeerd. Het resultaat is een natuurlijk verjongde huid. Ook huid die door zonlicht beschadigd is, kan na een fillerbehandeling behoorlijk opknappen. Verder kunnen sommige ontsierende diepe acne littekens in het gezicht met een filler worden opgevuld en hersteld.

Met welke merken fillers wordt u behandeld?

Dr David Njoo werkt uitsluitend met biologisch afbreekbare fillers waardoor het effect niet permanent is. Hierdoor wordt de veiligheid van de behandelingen gegarandeerd. De meest gebruikte fillers bevatten hyaluronzuur en calcium-hydroxylapatiet. Dit zijn stoffen die ook van nature in de huid voorkomen. Veelgebruikte fillermerken zijn Juvederm®, Restylane® , Radiesse® en Belotero®.

Welke soorten rimpels en andere indicaties kunnen met fillers worden behandeld?

Hieronder vindt u een lijstje, klik op de indicatie voor meer informatie

 

Fillers Amersfoort

Maak een afspraak in onze kliniek in Amersfoort voor een behandeling met een filler. Tijdens een intakegesprek zal dr David Njoo de mogelijkheden van een fillerbehandeling met u bespreken. Een behandeling kan eventueel gelijk plaatsvinden.

Maak een afspraak via deze link.

 

Foto Fillers startpagina -2 Foto Fillers startpagina-1