Totale gezichtsverjonging met de CO2 laser

Waarom een totale gezichtsverjonging met de CO2 laser?

Bij het toenemen van uw leeftijd ontstaan er rimpels, lijnen, littekens, en pigmentvlekken in het gezicht die de huid een oude en vermoeide indruk geven. Traditionele behandelingen met antirimpel crèmes , peeling of microdermabrasie zijn niet voldoende om al deze verouderingsverschijnselen aan te pakken. Door middel van een totale gezichtsbehandeling met de CO2 laser is het mogelijk om al deze verschijnselen in een keer aan te pakken.

Wat is het effect van de CO2 laser?

Het resultaat  van de CO2 laser behandeling is een frissere, strakkere en verjongde huid. Deze vorm van huidverjonging wordt ook wel “skin resurfacing” genoemd, omdat je de huid in feite van een nieuw uiterlijk voorziet. De duur van het bereikte effect komt dicht in de buurt van dat van operatieve ingrepen zoals een facelift. Factoren die de duurzaamheid van het effect kunnen beïnvloeden zijn de leeftijd, algemene gezondheid, rook-en zon gedrag en hoe goed u voor uw huid zorgt.

Hoe ziet de huid eruit na de CO2 behandeling?

De verschijnselen aan de huid na de behandeling lijken het meest op die van een flinke zonnebrandreactie. De huid vertoont lichte korstjes en zal geheel rood verkleuren. Na een dag of 7 is de huid weer lichtroze van kleur.

Kan ik de volgende dag gewoon weer aan het werk?

In principe kan u de volgende dag gewoon weer aan het werk.  Na de behandeling wordt de huid namelijk ingesmeerd met een zuurstof doorlatende en wond genezende foundation (merk Oxygenetics) waardoor mensen niet bang hoeven te zijn dat ze niet toonbaar zijn. Bovendien werkt de crème ontstekings-en infectie remmend waardoor de huid snel kan herstellen. Toch zullen vele mensen kiezen om de eerste paar dagen thuis te blijven.

Wat zijn de kosten voor een totale gezichtsverjonging met de CO2 laser?

De kosten bedragen EUR 1000,- voor de eerste keer. Besluit u een tweede behandeling te ondergaan, dan kost deze slechts EUR 750,-

 

Klik hier voor algemene informatie over lasers

Totale CO2 resurfacing bij een blanke dame van 45 jaar

Totale CO2 resurfacing bij een blanke dame , 55 jaar oud. Rechter zijaanzicht

Detailfoto van de linker wang, rimpels zijn verminderd en de huid heeft een betere textuur gekregen

Folder downloaden