Handverjonging

Uw hand veroudert ook!

Naarmate u ouder wordt, wordt de huid van de handruggen slap, dun en vertoont rimpels. De huid verliest volume. Hierdoor worden allerlei structuren zichtbaar zoals de bloedvaatjes, pezen en zelfs botstructuren. Veel mensen kunnen dit als cosmetisch hinderlijk ervaren en hierdoor onzeker en zich minder aantrekkelijk voelen. De handen zijn immers altijd zichtbaar. Bijvoorbeeld in relationele contacten, tijdens sociale evenementen, tijdens aankopen en op het werk.  Als u het gevoel heeft dat het uiterlijk van uw handen niet meer past bij uw totale verschijning, dan zou het tijd kunnen worden om iets te doen om uw handen te verjongen.

Wat is handverjonging?

Door middel van fillers kunnen symptomen van volumeverlies en rimpelvorming van de handen verholpen worden. De huid van de handen wordt daarbij opgevuld met afbreekbare fillers die hyaluronzuur of calciumhydroxylapatiet bevatten. Het effect is direct zichtbaar. De behandeling is nagenoeg pijnloos. Bijwerkingen zoals zwelling of blauwe plekken zijn minimaal zodat u direct weer uw handen kan gebruiken!

Klik hier voor algemene informatie over fillers

Het opvullen van de handruggen met een filler. Doordat pezen en bloedvaatjes minder zichtbaar zijn lijkt de hand een stuk jonger.

Folder downloaden