Botox behandeling

Met de populaire term “Botox” worden behandelingen met het eiwit botuline toxine A bedoeld. Dit eiwit wordt in de huid gespoten om verschillende medische en esthetische problemen te behandelen. Botuline toxine werkt door bepaalde ongewenste “gezichtsspiertjes” tijdelijk te ontspannen. Het eiwit wordt in vloeistofvorm rechtstreeks in de betreffende spiertjes gespoten. Hierdoor kunnen rimpels, plooien en lijnen strakker en gladder worden gemaakt. Ook diverse medische indicaties kunnen effectief worden verholpen met botox. Botuline toxine is namelijk ook in staat om verwijde vaatjes en overmatig werkende zweetkliertjes in de huid te herstellen.

Botox behandelingen worden al tientallen jaren toegepast door artsen en medische specialisten zoals neurologen en dermatologen. Uit vele studies is gebleken dat botox behandelingen volkomen veilig en omkeerbaar zijn. De injecties zijn nagenoeg pijnloos. Dr David Njoo werkt uitsluitend met merken die bewezen effectief, veilig en volkomen omkeerbaar zijn, zoals Bocouture ®, Vistabel ®, en Azzalure ®.

Injectables Amersfoort

Injectables zijn vloeistoffen of gels die met een naaldje of cannule in de huid worden ingespoten om tekenen van huidveroudering te behandelen. Dr David Njoo heeft zich in de loop der jaren bekwaamd in allerlei vormen van injectable behandelingen. Naast botox behandelingen kunt u bij ons ook terecht voor behandelingen met een filler.

Klik hier voor algemene informatie over fillers

 

Alles wat u wilde weten over Botox

Een overzicht van de 100 meest gestelde vragen over botoxbehandelingen vindt u door op onderstaande banner te klikken

Indicaties en behandelingen

U kunt bij ons terecht voor de volgende indicaties die met botox kunnen worden behandeld:

Botox Amersfoort

In onze kliniek in Amersfoort helpen wij u graag met één van onze botox behandelingen. Neem voor meer informatie contact op met onze kliniek in Amersfoort.
Hiervoor u bellen met of een whatsapp bericht sturen aan nummer 0644702873 of een mail sturen via info@davidnjoo.nl

 

Foto Botox startpagina -1 Foto Botox startpagina -2