Lipbehandeling

Lipbehandeling op jongere leeftijd

Het hebben van vollere lippen is tegenwoordig synoniem aan vrouwelijke schoonheid en sensualiteit. Jongere vrouwen hebben daarbij behoefte aan een klein beetje toename van de lipvolume van de boven-en/of onderlip. Een filler op basis van een hyaluronzuur is bijzonder geschikt om de lippen naar wens van de persoon in de juiste vorm en proporties te brengen. Om de lipbehandeling compleet te maken worden ook vaak de boven-onderlipranden en de cupidoboogjes (dit is het driehoekje in het midden van de bovenlip) geaccentueerd met kleine beetjes filler. Het creëren van zogenaamde “kissable lips” is een specialiteit van dr David Njoo. Over het algemeen kunt u tussen de 6 en 9 maanden profiteren van de lipvulling.  U kunt al vanaf 18 jaar uw lippen laten opvullen en vormen zoals u dat wenst!

Lipbehandeling op oudere leeftijd

Bij het ouder worden neemt de volume van de lippen ten gevolge van atrofie verder af. Het dunner worden van de lippen geeft de persoon naast een verouderde ook een boze uiterlijk. Daarnaast ontstaan op oudere leeftijd ook de typische bovenliplijnen en afhangende mondhoeken. Een complete lipbehandeling met een filler op oudere leeftijd behelst dus niet alleen het vormherstel van de lippen maar ook een correctie van de bovenliplijnen en de mondhoeken. Het effect van een lipbehandeling op oudere leeftijd houdt tussen de 6 en 9 maanden aan.

Hoeveel kost een lipbehandeling met een filler?

De prijs van een lipbehandeling is afhankelijk van de hoeveelheid filler die gebruikt wordt. Voor 0,5 ml betaalt u EUR 325,- en voor 1,0 ml EUR 550,-

 

Lees hier meer over de fillerbehandeling van de bovenliplijnen

Lees hier meer over  de fillerbehandeling van de marionetlijnen

Klik hier meer voor algemene informatie over fillers

De bovenlipranden zijn geaccentueerd waarbij tegelijkertijd ook de bovenlip voller is gemaakt. Hierdoor ontstaat een betere verhouding tussen boven-en onderlip

Linkerzijaanzicht: De bovenlip is voller geworden en ook wat gelift.

Rechterzijaanzicht: Hier is goed te zien dat de bovenlip na de behandeling meer volume heeft gekregen en tevens wat gelift is.

Folder downloaden