PicoWay laser tegen donkere kringen

Welke donkere kringen kunnen met de PicoWay laser worden behandeld?

Alleen de donkere kringen die veroorzaakt worden door overtollig pigment kunnen met dit type laser worden behandeld.

Wat zijn donkere kringen?

Er bestaan vele oorzaken voor donkere kringen onder de ogen. De meest voorkomende soort wordt veroorzaakt door een overmatig pigmentaanmaak. Dit kan erfelijk zijn of als gevolg van een chronische huidaandoening bijvoorbeeld eczeem of hooikoorts (door regelmatig wrijven van de ogen). Het gebruik van huidblekende crèmes in dit gebied kan bijwerkingen geven zoals irritatie van de ogen en de huid.  Vooral het dieper gelegen pigment en mensen met een donker huidtype vormen tegenwoordig de grootste probleemgevallen.  Dankzij de bijzondere eigenschappen van de PicoWay laser kunnen we nu effectief de pigmentatie in zowel de oppervlakkige als de diepere lagen bereiken en verpulveren. Het resultaat is een lichtere huid en ook een huid met een betere huidstructuur.

Welke resultaten mag ik verwachten?

Er zijn tussen de 4 tot 6 behandelingen nodig om de kleur van de donkere kringen lichter te maken. Het is helaas niet mogelijk om de kleur precies hetzelfde te krijgen als de omgevende normale huid. De kringen worden dus lichter gemaakt maar gaan over het algemeen niet geheel weg. De behandelingen worden om de 4 tot 6 weken uitgevoerd.

Is de behandeling pijnlijk?

De behandeling is niet pijnlijk. Mensen voelen wat lichte tikjes op de huid.

Hoe ziet mijn huid eruit na de behandeling?

Er worden doorgaans 2 tot 3 passages uitgevoerd over de aangedane huiddelen. Na de derde passage wordt de huid wat rood en kan het wat warm aanvoelen. Deze roodheid verdwijnt zonder korst- of schilfer vorming weer vanzelf binnen 48 uur.

Wat is de prijs van de behandeling?

De behandeling kost per keer EUR 250,-. Het is ook mogelijk om eerst een proefplek te doen bij 1 oog. De prijs voor een proefplek bedraagt EUR 100,-

 

Bekijk de video

Folder downloaden