CO2 laser tegen hangende oogleden

Ook last van hangende oogleden of wallen onder onder de ogen?

Hangende oogleden kunnen de persoon onterecht een vermoeide blik geven. “Heb je slecht geslapen ?” of ‘Wat zie je er moe uit” zijn dan de vaak gehoorde opmerkingen uit de omgeving. Hangende oogleden worden veroorzaakt door verslapping van de huid als gevolg van het verouderingsproces. Verslapte bovenste oogleden kunnen voelbaar zijn en soms het zicht belemmeren. Verslapte onderste oogleden geven wallen en donkere kringen. Veel mensen denken dat een operatieve ingreep (de zogenaamde “blefaroplastiek) de enige behandeling is tegen deze kwaal. Maar wist u dat ook de CO2 laser dit probleem kan verhelpen ?

Hoe werkt de CO2 laser tegen hangende oogleden?

Met de gefractioneerde CO2 laser is het mogelijk om de verslapte oogleden weer te verstrakken. Hiertoe wordt het bindweefsel van de oogleden selectief tot een bepaalde diepte verdampt waardoor de huid weer strak en glad aanvoelt . De behandeling geschiedt onder plaatselijke verdoving waardoor u (bijna) niets voelt. Voor uw veiligheid wordt er op uw oogbol een beschermend oogkapje geplaatst.

Hoeveel kost de behandeling?

De CO2 laserbehandeling tegen wallen kost  EUR 350,- per keer. Er zijn tussen de 2 en 4 behandelingen nodig om het gewenst resultaat te bereiken. De behandelingen worden om de 6-8 weken uitgevoerd.

Welke vorm van wallen komen in aanmerking voor CO2 laser?

Niet iedere vorm van hangende oogleden komt voor CO2 laser behandeling in aanmerking.

Maak een vrijblijvende afspraak om de mogelijkheden met dr Njoo te bespreken.

Klik hier voor algemene informatie over lasers

Behandel resultaten

Wallen onder de ogen met de CO2 laser verdwenen. De huid voelt weer strak en glad aan

Folder downloaden