Ervaringen

Botox tegen blozen
Chantal - 12 november 2021
Ik heb recentelijk een botoxbehandeling gehad tegen blozen bij rosacea ik merkte een verschil tijdens het sporten, wat super fijn is! Zo is er tijdens het sporten minder roodheid en geen branderig gevoel meer. Ik weet alleen nog niet of het ook helpt in andere situaties maar daar kom ik vanzelf achter. Ik hou je op de hoogte!
Ik durf weer in de spiegel te kijken
Sharon - 05 november 2021
Ik wil u van harte bedanken voor de juiste behandeling van mijn gezicht. Na 4 laserbehandelingen van u, ben ik af van de melasma. Dit doet mij zoveel goeds dat ik niet de juiste woorden ervoor kan vinden! Ik durf namelijk weer in het daglicht in de spiegel te kijken en foto’s te maken! Heel erg bedankt !
Melasma na 2 behandelingen weg
Audrey - 22 juni 2021
Ik heb al jaren een probleem met pigmentvlekken en heb al van alles geprobeerd. Na twee keer behandeling met pico laser bij Dokter Njoo, zijn mijn vlekken weg. Bedankt Dr Njoo, ik ben erg tevreden!
Zeer tevreden al na 1 behandeling, ouderdomswratjes weg
Anne - 18 juni 2021
Zeer tevreden! Vakkundig en vriendelijk geholpen! Alles werd duidelijk uitgelegd en er werd goed geluisterd naar mijn vragen. Na het consult kon mijn behandeling beginnen. Ik was wel gespannen omdat ik een lage pijngrens heb, maar de assistente stelde mij van begin tot einde behandeling erg op mijn gemak. Door het grote aantal ouderdoms- en moedervlekken, had ik een flink aantal verdovingen nodig. Gelukkig gaat het laseren vrij snel. Op advies 2x per dag de plekjes goed ingesmeerd met de speciale zalf en na 4 dagen vielen de korstjes er af. 1 week na de behandeling met een goed resultaat waar ik super Blij mee ben. Nu zie je alleen nog een aantal kleine vlekjes Over 2 maanden wordt er nogmaals gekeken of een 2e behandeling nodig is.
Geen migraineaanval meer na botoxbehandeling
Anique - 11 juni 2021
Al na de eerste behandeling is mijn leven werkelijk 100% verbeterd! Wat een verademing niet meer van migraineaanval naar migraineaanval te hoeven leven. Ik kan deze pijnloze behandeling echt iedereen aanraden. Heel deskundig en vriendelijk personeel
PMU eyeliner verwijderen
Diane - 18 januari 2021
5 jaar geleden heb ik 2 behandelingen met een Yag laser gehad. Ik ben toen gestopt omdat het erg pijnlijk was en te weinig resultaat gaf. Toen ik van de Picoway laser hoorde bij Dr. Njoo wilde ik toch weer een poging wagen. De Picoway laser is één van de beste lasers die momenteel verkrijgbaar zijn. Ik ben nu 2 behandelingen verder en het resultaat is verbluffend. Dr. Njoo is een fijne en kundige arts. Nee, de behandeling is niet pijnloos, maar wel veilig. Dus spijt van uw permanente eyeliner? Niet twijfelen, maar laat u behandelen door dr. Njoo!
Onderscheidende behandelwijze tegen melasma
Merve - 27 november 2020
Ik ben erg tevreden over mijn behandeling(en) bij dr. Njoo. Na langere tijd met melasma te hebben gelopen kreeg ik de tip bij hem langs te gaan voor zijn onderscheidende behandelingswijze. En na twee laserbehandelingen, supplementen en serum ben ik enorm tevreden met het resultaat.
Rode inkt uit PMU dankzij de Picoway laser!
Juliette - 28 september 2020
Door een vorm van alopecia heb ik geen wenkbrauwen meer. Ruim 20 jaar laat ik wenkbrauwen zetten met PMU. Maar de oude PMU-inkten hadden veel rood en die kleur kwam steeds meer naar boven en werd dominant in mijn wenkbrauwen. Ook nadat er een aantal keren nieuwe PMU was gezet. Zonder enige twijfel zei David Njoo dat hij het rood eruit kon krijgen met de Picoway laser. En inderdaad 3 behandelingen later was het rood totaal verdwenen. De basis van de PMU van de wenkbrauw is er nog en die teken ik nu een beetje bij. Wat ben ik er blij mee!
Melasma weg met expertise van dr Njoo
Linda - 17 september 2020
Na jaren lang verschillende behandelingen te hebben geprobeerd tegen mijn melasma, ben ik er nu eindelijk vanaf dankzij de expertise van dr Njoo. Ik heb twee laserbehandelingen ondergaan en daarnaast medicatie en supplementen geslikt. Ik ben ontzettend tevreden!
Hyperpigmentatie bij de mond snel aangepakt
Sandro - 04 augustus 2020
De behandelwijze door eerst de oorzaak van de pigmentatie te onderzoeken en het daarna te behandelen icm met de nodige serum en crème gaven al snel resultaat. De locatie Amersfoort is echter door filevorming niet snel bereikbaar. Ben wel blij dat ik het heb doorgepakt want in een periode van 4 maanden is de pigmentatie bijna helemaal weg. Top!
Fantastisch resultaat voor mijn pigmentvlekken
Man met melasma - 29 juli 2020
Nadat ik zonder enig resultaat verschillende huidklinieken heb bezocht voor mijn pigmentvlekken, kwam ik bij dokter Njoo terecht...een begripvolle specialist, bij wie ik een duidelijke uitleg kreeg. Een fantastisch resultaat! Ik beveel hem 100% aan.
Expert in donkere kringen, meer dan zeer tevreden!
Zabina - 27 maart 2020
De afgelopen jaren begon ik mij te storen aan mijn donkere kringen. Ik heb toen een aantal goede klinieken bezocht, omdat ik op zoek was naar een permanente oplossing (i.p.v. make up). De conclusie was uiteindelijk dat er geen sprake was van volume verlies, maar van hyperpigementatie onder de ogen. Helaas konden die klinieken niks voor mij betekenen. Dit komt mede door dat het hen vaak ontbreekt aan expertise van de getinte huid. Gelukkig kwam ik na veel googlen, terecht op de site van dr.David. Hij bleek een behandeling te hebben met, de Picoway laser als enige in Nederland. De Picoway laser i.c.m. de vakkundigheid van dr.David zijn briljant. Tevens zijn de producten die ik nu gebruik van Universkin ook niet meer weg te denken uit mijn dagelijkse skincare routine. Naar mijn mening is de pigmentatie zeker met 50 % afgenomen en is de textuur van de huid onder mijn ogen egaler. Tot zover ben ik meer dan zeer tevreden!
Pigmentvlek verdwenen, tevreden!
Magda - 27 maart 2020
Ik ben heel tevreden met het resultaat van de behandeling met de picolaser. De ontsierende grote pigmentvlek op mijn rechter wang is helemaal verdwenen! De behandeling was redelijk pijnloos. Ik werd vooraf en tijdens de behandeling steeds goed geïnformeerd. Ik ben heel blij met het resultaat!
Mijn melasma met de pico onder controle!
Nouria - 24 januari 2020
Na alles uitgeprobeerd te hebben, ben ik als een van de eerste bij David begonnen met de picoway laser. Bij de vierde behandeling werd de juiste frequentie gevonden en waren mijn pigmentvlekken helemaal verdwenen! Mijn pigmentvlekken waren heel donker, nog steeds komen ze in veel lichtere vorm langzaam terug maar dmv een onderhoudsbehandeling met de picoway laser, eens in de 4 maanden, is mijn pigment onder controle waardoor ik eindelijk weer een egaal gezicht heb!
Geweldig resultaat en superblij ! (Fillerbehandeling van de lippen)
Julia - 20 december 2019
Hij heeft goed geluisterd naar mijn wens. Daarna gaf hij zijn professionele mening en advies. Het is een hele toegankelijke en vriendelijke man. Het resultaat is geweldig en ik ben er super blij mee. Ik zou het zeker aanraden, als je met een kleine ingreep een groot verschil wilt maken.
Verstand van melasma en deskundig
Els - 21 oktober 2019
Ik ben ontzettend blij met de behandeling tegen melasma dmv de Pico laser. Dr Njoo kwam deskundig op mij over en nam ruim de tijd om alle opties door te nemen. Hij heeft verstand van melasma en veel mensen behandeld hiervoor. Ook zijn assistente was professioneel en fijn in de omgang. De laserbehandeling zelf was goed te doen vond ik en met aanpassing van leefregels zoals elke 2 uur zonnebrand smeren is het resultaat bij mij echt goed te zien. Hopelijk ook blijvend voor de toekomst want melasma is hardnekkig en komt vaak terug.
Melasma zo goed als weg
Clara - 28 augustus 2019
Erg blij dat ik bij dokter David Njoo terecht ben gekomen, al veel geprobeerd tegen melasma zonder succes, met de behandeling die dokter David Njoo aanbiedt in zijn kliniek is mijn melasma zo goed als weg en voel ik me een stuk zekerder, Ik raad dit iedereen aan!
Eindelijk af van melasma!
Hanna - 03 mei 2019
Heb al jaren last van melasma en al honderden euro's uitgegeven aan peelings, zalfjes, en lasers. Niets hielp. Maar na 3 behandelingen met de laser van Dr Njoo boekte ik eindelijk resultaat! Dr Njoo gaf mij ook tips hoe ik de huid goed kan houden. Totaalpakket, zo hoort het! Dank dr Njoo!
Ik zou hem iedereen aanraden!
Nancy - 10 april 2019
Ik ben erg tevreden met mijn fronsrimpel. Hij is praktisch verdwenen. Nog wel wat lijntjes maar die verdwijnen bij de volgende behandeling. Dus ik blijf het bijhouden. Ik ga zelfs nog een andere behandeling doen! Erg goed geholpen. Je kunt hem altijd appen...erg behulpzaam!! Ik zou hem iedereen aanraden!!
Glimmend en glad na 1 behandeling
Maurice - 12 maart 2019
CO2 behandeling van pearly penile papules (parelketting aan de eikel)
Vooraf werd mijn eikel flink ingesmeerd met verdovende crème. Na een klein half uurtje behandelde dr Njoo met zijn laser de PPP die zich (in geringe mate) op mijn eikelrand had gevormd. Na afloop totaal geen pijn, ook niet toen de verdoving was uitgewerkt. De eerste 6 dagen vloeide nog een beetje wondvocht uit mijn eikel en daarna niet meer. Na 2 weken had ik weer een mooie gladde eikelrand. Het viel mij 100% mee en een tweede behandeling was niet meer nodig. Dank u dr Njoo.
Bovenoogleden verstrakt met de CO2 laser
Kristel - 08 februari 2019
Ik vond de behandeling helemaal niet vervelend. Ik zag er tegenop omdat het bij mijn ogen gevoelig kan zijn. Maar de verdoving viel heel erg mee en de laser voel je bijna niet. Het was klaar voordat ik het in de gaten had. De genezing ging ook voorspoedig. Ik ben er erg blij mee! Ik heb foto's meegestuurd zodat anderen het kunnen zien (foto van mijn linker oog voor en na de behandeling)
Kan het iedereen aanbevelen
Rick - 08 januari 2019
Mijn xanthelasma waarvoor ik meer dan een jaar aan het zoeken was voor een oplossing, is in werkelijk na 1 behandeling helemaal verholpen. Een erg goed resultaat en ik kan het iedereen aanbevelen. De procedure is absoluut niet pijlijker dan een milde zonnebrand. Naast het goede resultaat, de strakke organisatie en de persoonlijke aandacht vond ik Dr. Njoo ook erg plezierig en absoluut professioneel.
Snel resultaat!
Suus - 14 september 2018
Ik vond dat ik een diepe fronsrimpel had, dus ben naar Dr. Njoo gegaan voor een botox behandeling. Het deed wel meer pijn dan ik had verwacht, maar het is zo over en het resultaat is geweldig! De volgende dag zag ik al enorm veel verschil en dat werd alleen maar beter! Ben erg blij dat ik het heb gedaan!
Ik straal weer!
Nathalie - 05 september 2018
Ik ben heel erg tevreden met de botoxbehandeling van mijn fronsrimpels, mijn gezicht straalt weer!
Pigmentvlekken weg, ongeloof maar waar!
Mies - 05 september 2018
We ontkomen niet aan het ouder worden. Van de 31 overgang klachten die bekend staan op internet, heb ik er 21 last van. Na 5 jaar kwam daar uit het niets de gevreesde pigmentvlekken. Meteen daarna van alles geprobeerd, van dr Obagi produkten, IPL behandeling, Cosmelan behandeling tot dr Murad produkten/behandeling, stuk voor stuk dure behandelingen, gelukkig kreeg ik een klein deel daarvan vergoed.
Ze hielpen een half jaar om daarna weer keihard terug te komen, MOEDELOOS werd ik!
Tot dat ik een keer op you tube een filmpje zag van dr D. Njoo. Na 1 behandeling bij dr D. Njoo, zag ik na een paar weken al resultaat. Ongeloof maar WAAR! De " the multi-level approach" behandeling is gewoon TOP!! Voor mij is dr D. Njoo nummer 1 en krijg van mij 5 *****!! Duizendmaal DANK voor al de goede zorg, dr D. Njoo!

Ps: 1 ding heb ik spijt en dat is dat ik niet eerder dr D. Njoo hebt gekend/ ontdekt, had mij duizenden euro's bespaard gebleven.
Ongelooflijk blij!
Fransje - 01 juli 2018
Ik had last van een fronsrimpel en ben bij dr. Njoo geweest om deze te laten behandelen met Botox. Het resultaat was er verbluffend snel, binnen 24u had ik resultaat. Ik ben ongelooflijk blij dat mijn gezicht er nu een stuk rustiger uitziet en veel meer ontspannen aanvoelt.
Heel tevreden met de laser
Charlotte - 25 juni 2018
Ik liep de laatste jaren rond met ouderdoms-en pigmentvlekjes in mijn gezicht en ging daar zo aan ergeren, ik moest er iets aan doen. Toen las ik over de nieuwe Pico laser behandeling bij dr Njoo. Na 1 behandeling waren ze allemaal weg, ik ben heel tevreden!
Goede, persoonlijke aandacht
Monica - 19 juni 2018
Ik ben kort geleden bij dr Njoo geweest en heb mijn mondhoeken en nasolabiale plooien met fillers laten behandelen. Ik ben heel tevreden over het resultaat! Dr Njoo geeft daarnaast goede, persoonlijk aandacht. Daar houd ik wel van!
Ongelofelijk in 1 keer weg!
Petra - 10 juni 2018
Liep al jaren bij dr. David Njoo voor controle huid na behandeling huidkanker. Had een voor mij nogal grote pigmentvlek op de bovenkant van mijn hand waar ik mij al jaren aan stoorde. Tijdens een controle adviseerde hij mij deze te laten behandelen met laser en het resultaat na 1 behandeling .....ongelofelijk de vlek is verdwenen helemaal niets meer te zien echt geweldig zo ontzettend blij mee geen vragen meer wat ik toch wel niet op mijn hand had zitten.....dr David nogmaals heel erg bedankt voor de goede uitleg en advies!!!
Heel blij met spontane botox
Paula - 11 april 2018
Kwam eigenlijk bij dr Njoo voor informatie over laserbehandeling. Maar uiteindelijk heb ik mijn diepe fronsrimpel spontaan laten behandelen. Normaal doe ik dit nooit, maar ben er achteraf heeeel blij mee! En ik ga het zeker bijhouden!
Picoway topapparaat, zeer aan te bevelen
Linda - 16 februari 2018
Ik had een grote pigmentvlek in mijn gezicht en stoorde me daar mateloos aan. Deze laser geeft echt uitkomst. Ik ben superblij en na 1 behandeling is het helemaal weg !
Een 10 met een griffel!
Anke - 14 januari 2018
De behandeling van mijn xanthelasma bij dr. Njoo was fantastisch! Perfecte uitleg over wat hij ging doen, nam er echt de tijd voor. Vervolgens de behandeling: correct,snel en nagenoeg pijnloos. Na reeds de eerste behandeling een goed resultaat. Bij de tweede behandeling ook weer zeer tevreden. Sympathieke arts. Ook was er een fijne stagiaire aanwezig. Aanbeveling waard aangezien je toch bij een gespecialiseerde dermatoloog in handen bent, hetgeen ik bij laseren rondom de ogen echt belangrijk vind. Dus, een 10 met een griffel!
Moedervlekjes in gezicht laten behandelen met laser
Marit - 04 december 2017
Na aanmelding ben ik binnen enkele dagen terug gebeld voor een afspraak op zeer korte termijn. Na aanmelding kreeg ik duidelijke informatie voorafgaande aan de behandeling. Eenmaal op consult gaf Dr Njoo duidelijke uitleg en was zeer vriendelijk. Moedervlekjes in mijn gezicht laten verwijderen middels laser behandeling. Goede nazorg in de vorm van crèmes. Fantastisch resultaat! Had ik veel eerder moeten doen. Ik raad het iedereen aan!
Moedervlek weg, niets meer van te zien
Nathalie - 11 oktober 2017
Ik had een irritante moedervlek op mijn neus waar ik de hele dag tegenaankeek. Bij dr Njoo is het verwijderd met de CO2 laser. Ik ben ontzettend tevreden met de behandeling en resultaat, het is gewoon niet meer te zien! Ben er heel erg blij mee!
Supertevreden en zo natuurlijk
Denise - 20 september 2017
Mijn voorhoofds en fronsrimpels waar ik mijn aan stoorde zijn heel mooi vervaagd. Bij de standaardcontrole 2 weken na de behandeling heeft dr Njoo nog wat bijgewerkt waardoor het resultaat natuurlijk eruit ziet. Supertevreden.
Superblij met mijn nieuwe neus
Sander - 18 augustus 2017
Ik heb recentelijk mijn neusbrug opgehoogd met een filler. In 1 woord…Fantastisch ! Ook had ik geen last van complicaties of bijwerkingen.
De neus straalt in verhouding met mijn gezicht nu meer rust uit, hetgeen hiervoor niet het geval was !
Professioneel en eerlijk
Michelle - 16 juni 2017
Kom al jaren bij dr Njoo voor het opvullen van mijn wangen. Hij is altijd professioneel, en eerlijk. Voel me altijd op mijn gemak bij hem. Elke keer weer voel ik stuk zekerder en frisser na de behandeling. Ook fijn is dat dr Njoo altijd is bereikbaar voor vragen, via zijn whats app, telefoon of email. Je krijgt hem direct aan de lijn, heel persoonlijk . I feel young again !
Even een vlekje wegwerken
Claudia - 12 april 2017
Heb enkele pigmentvlekken met de CO2 laser laten weghalen bij dr Njoo. Ben heel tevreden en blij ben met de behandeling en goede zorg. ‘Voordat je het pand verlaat ,eerst factor 50 op het gelaat" Goede tip van de dokter !
Wonderlaser tegen acne littekens
Jens - 15 februari 2017
Al jaren voelde ik mij onzeker over mijzelf door mijn acne littekens in mijn gezicht. Ik had al van alles geprobeerd, peelings abrasie, needling, cremes, noem maar op. Via via kwam ik bij dr Njoo terecht omdat hij de CO2 laser had en daar veel ervaring mee had. Hij bekeek grondig mijn huid en zei dat er 2 tot 4 behandelingen nodig waren. Maar na de eerste behandeling moet er een verschil te zien zijn. En hij had helemaal gelijk ! Na 1 keer was het al een stuk beter, vele littekens waren al minder diep, mijn huid voelde een stuk zachter aan ook. Ik heb nu inmiddels al 3 behandelingen gehad en ik ben super tevreden ! De huid is na iedere behandeling wel even flink rood, maar het herstel komt snel. Dr Njoo schreef mij ook een crème voor om de genezing te versnellen. Ik ga wsch nog voor een vierde keer, maar ben nu al heel blij. Ik kan het iedereen met acne littekens aanraden !
Goede luisteraar en uitstekende prikker
Lizette - 07 september 2016
Jaren terug ben ik regelmatig vanwege mijn fronsrimpel behandeld geweest in een Belgische kliniek. Ik was altijd tevreden. De laatste 2 keren ben ik echter in een kliniek in Utrecht geweest maar het resultaat viel enorm tegen. Er werd toen ook anders dan normaal geprikt. Dit heb ik aan dr Njoo verteld. Hij luisterde goed naar mijn wensen , stelde mij op mijn gemak en behandelde mijn frons met Bocouture. Hij prikte zoals mijn allereerste dokter in Brussel maar hij deed nog meer, een soort “prikpatroon op maat”. Het resultaat is zó mooi. Nog nooit zo mooi geweest. Een goede luisteraar, en een uitstekende prikker dus !
Tandenknarsen is voorbij
Sonja - 13 juli 2016
Ik heb nu al een aantal Botox injecties gehad vanwege tandenknarsen. Ik ben weer ontzettend blij met het resultaat en wilde dat even laten weten. Sinds vandaag merk ik dat de spieren in mijn kaken veel soepeler en minder stijf aanvoelen, wat een heel prettig gevoel is. Ik klem veel minder en het lukt me niet eens goed om kracht te zetten met die spieren. Erg fijn. Ik zie het bovendien ook meteen aan m’n gezicht, fijne bijkomstigheid:). Als de klachten weer terugkomen over een paar maanden neem ik weer contact op met dr David Njoo ! Dus weer ontzettend bedankt!
Zo heerlijk rustig
Merel - 22 april 2016
Ik kwam binnen in de wachtkamer, die deel uitmaakt van een groter gezondheidscentrum. Zo ongeveer op tijd nam David Njoo me mee naar de spreekkamer/behandelruimte, die er prettig en schoon uitzag.
Er werd goed geluisterd naar mijn wensen, goed gekeken naar de mogelijkheden en er werd zoveel uitleg gegeven als ik wilde over de mogelijkheden, de behandeling etc. En het resultaat is, nu ruim twee weken na de behandeling met botox in mijn fronsrimpel en wenkbrauwen, zeer bevredigend. Mijn licht overhangende oogleden zijn net genoeg omhoog en mijn boze blik is opgeklaard. Ik zie er weer uitgerust uit: precies wat ik voor ogen had! En als bonus is mijn voorhoofd ook gladder.
Ook prettig: omdat het voor mij de eerste keer was, wilde hij na 11 dagen graag zelf het resultaat beoordelen. Bijwerken was niet nodig, maar het was ook voor mij prettig om even mijn ervaringen van die eerste twee weken te kunnen bespreken.
Droge oksels na een paar prikken
Francien - 09 maart 2016
Had al jaren last van zweterige oksels die ook een onaangename geur hadden. Ben bij dr Njoo geweest en kreeg een aantal Botox prikjes in de oksels. Het effect was al na een paar dagen merkbaar. Droog en zonder geurtjes! Had ik dit maar eerder gedaan. De prikjes volen je wel even, maar is goed te verdragen. Kan het iedereen aanraden!
Ervaren en deskundig
Frederique - 03 februari 2016
De volgende behandelingen werden door Dr. Njoo bij mij gedaan: Juvederm Volift marionetlijnen. Ik ben erg tevreden met het resultaat van de behandelingen! Dr. David Njoo is een zeer ervaren en deskundige dermatoloog, vooral ook op het terrein van de esthetische dermatologie. Hij neemt alle tijd voor zijn patiënten, zowel voorafgaande aan, tijdens, en bij de nazorg van de behandelingen. Dr. Njoo werkt in een goed bereikbaar gezondheidscentrum in Amersfoort en, wat heel belangrijk is, hij doet alles zelf, zodat geen extra kosten worden doorberekend zoals bij de “fancy” prive klinieken met secretaresses en allerlei duur paramedisch personeel! Ik ben zeker van plan om t.z.t. weer bij door Njoo terug te komen.
Laagdrempelig, goed advies, goed resultaat
Margaretha - 27 november 2015
Het nieuwe jaar goed begonnen! In de spiegel zag ik een zorgelijk type en dat ben ik niet. Al een poosje over de mogelijkheden om dit te veranderen nagedacht maar de gang naar een kliniek vond ik wat ver gaan. Ik hoorde van de praktijk van Dr.Njoo, gewoon om de hoek. De stap was direct wat minder groot. Na een intake gesprek zijn mijn frons rimpels behandeld met botox en de neus-lip plooien met filler Juvederm. Het resultaat is prima; ik zie er weer ontspannen uit. Als het weer nodig is zal ik zéker niet meer lang na hoeven te denken en weer een nieuwe afspraak maken! Laagdrempelig, goed advies, goed resultaat.
Neus van mijn dromen
Greta - 25 november 2015
Ik heb van mezelf een lage, brede neus brug, waardoor mijn gezicht redelijk "vlak" eruit ziet. Ik heb vandaag mijn neus laten corrigeren door dr Njoo. Mijn neusbrug is na de correctie duidelijk hoger, maar het ziet super natuurlijk uit, het loopt vloeiend over in mijn neustip. Waar ik heel blij mee ben, is dat mijn neustip ook minder rond oogt. De hele neus oogt smaller, rechter, mijn gezicht ziet daardoor iets slanker uit. Kortom, een kleine ingreep van nog geen kwartiertje en een verbluffend resultaat!
Jonger en toch natuurlijk
Hanna - 16 september 2015
Ik stoorde me al een hele tijd aan mijn rimpels. Mensen dachten altijd dat ik moe of verdrietig was.  Ik heb gekozen voor de volgende behandelingen: Botox frons en kraaienpootjes, Radiesse nasolabiaal. Mensen merkten op dat ik veel jonger uit zie, maar omdat het zo natuurlijk was gedaan door dr Njoo, dachten ze dat het komt door dat ik zo veel sport. 
Bij de nabehandeling van botox had ik toen ook Restylane in het traangootje laten zetten. Ik ben zeer tevreden met al de behandelingen. 
Verder vind ik dr Njoo heel gezellig, vriendelijk en professioneel. Mijn lachrimpels had ik 5 jaar eerder ook al elders laten doen (Velthuis kliniek) en het resultaat is niet te vergelijken met wat ik nu krijg.
Blij met mijn volle jukbenen
Anne - 20 mei 2015
Mijn wangen waren wat ingevallen en dit wilde ik graag laten opvullen. Dr. David Njoo heeft mijn jukbenen behandeld met een hyaluronzuurfiller. Ook zijn mijn wangen opgevuld met dezelfde filler. Ik heb nu een voller gezicht en daar ben ik blij mee. Dr. Njoo neemt de tijd en dat is prettig.
Pijnloos en zonder zwellingen
Irene - 10 april 2015
Na lang aarzelen toch maar eens mijn plooien naast neus laten behandelen. Ik heb deze dokter gekozen nadat ik het resultaat bij een vriendin had gezien. Het was bijna pijnloos, weinig tot geen zwelling en het resultaat is dusdanig bevredigend, dat ik overweeg om in de toekomst wat meer te laten doen. Bedankt dr. Njoo!
Weer met een goed gevoel onder de mensen
Alexander - 18 maart 2015
Als mannelijke 70-plusser meldde ik mij met enige terughoudendheid bij Dr. David Njoo met de vraag de of en hoe (het teveel aan) rimpels op en rond de kin konden worden verminderd. De uitleg van dr. Njoo was zeer verhelderend en dat stelde me direct gerust. De behandeling met Juvederm was snel, doeltreffend en nauwelijks belastend. Kortom een zeer positieve ervaring. Na drie dagen begaf ik me met een goed gevoel onder de mensen en besefte ik dat mijn schroom overbodig was. En waarom zou een man geen gebruik maken van de mogelijkheden. Met dat besef en de degelijke (na)zorg, vaardigheid en communicatie kom ik zeker terug als er weer wat prikjes; nodig zijn (of wat dan ook).
Verbluffend!
Alice - 04 februari 2015
Na jaren een beugel te hebben gedragen, had ik eindelijk een mooie set rechte tanden. Het enige wat mij stoorde is dat ik veel tandvlees liet zien bij het lachen, omdat mijn bovenlip ver op trok. Toen mij ter ore kwam dat mijn zogeheten ‘gummy smile’ te behandelen is middels botox, heb ik contact opgenomen met dr Njoo. Met 2 prikjes botox was ik ervan af. Bloedprikken vind ik vervelender dan deze behandeling. Dr Njoo was erg rustig, wat bij mij een hoop spanning weg nam. Er werd professioneel en hygiënisch te werk gegaan. Al enkele dagen na de behandeling was het resultaat zichtbaar. Anderen merkten het niet op, voor mij was het resultaat verbluffend en ik ben er tot op de dag van vandaag (4 maanden later) nog erg blij mee.
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.