Ervaringen

Moedervlekjes in gezicht laten behandelen met laser
Marit - 04 december 2017
Na aanmelding ben ik binnen enkele dagen terug gebeld voor een afspraak op zeer korte termijn. Na aanmelding kreeg ik duidelijke informatie voorafgaande aan de behandeling. Eenmaal op consult gaf Dr Njoo duidelijke uitleg en was zeer vriendelijk. Moedervlekjes in mijn gezicht laten verwijderen middels laser behandeling. Goede nazorg in de vorm van crèmes. Fantastisch resultaat! Had ik veel eerder moeten doen. Ik raad het iedereen aan!
Moedervlek weg, niets meer van te zien
Nathalie - 11 oktober 2017
Ik had een irritante moedervlek op mijn neus waar ik de hele dag tegenaankeek. Bij dr Njoo is het verwijderd met de CO2 laser. Ik ben ontzettend tevreden met de behandeling en resultaat, het is gewoon niet meer te zien! Ben er heel erg blij mee!
Supertevreden en zo natuurlijk
Denise - 20 september 2017
Mijn voorhoofds en fronsrimpels waar ik mijn aan stoorde zijn heel mooi vervaagd. Bij de standaardcontrole 2 weken na de behandeling heeft dr Njoo nog wat bijgewerkt waardoor het resultaat natuurlijk eruit ziet. Supertevreden.
Superblij met mijn nieuwe neus
Sander - 18 augustus 2017
Ik heb recentelijk mijn neusbrug opgehoogd met een filler. In 1 woord…Fantastisch ! Ook had ik geen last van complicaties of bijwerkingen.
De neus straalt in verhouding met mijn gezicht nu meer rust uit, hetgeen hiervoor niet het geval was !
Professioneel en eerlijk
Michelle - 16 juni 2017
Kom al jaren bij dr Njoo voor het opvullen van mijn wangen. Hij is altijd professioneel, en eerlijk. Voel me altijd op mijn gemak bij hem. Elke keer weer voel ik stuk zekerder en frisser na de behandeling. Ook fijn is dat dr Njoo altijd is bereikbaar voor vragen, via zijn whats app, telefoon of email. Je krijgt hem direct aan de lijn, heel persoonlijk . I feel young again !
Even een vlekje wegwerken
Claudia - 12 april 2017
Heb enkele pigmentvlekken met de CO2 laser laten weghalen bij dr Njoo. Ben heel tevreden en blij ben met de behandeling en goede zorg. ‘Voordat je het pand verlaat ,eerst factor 50 op het gelaat" Goede tip van de dokter !
Wonderlaser tegen acne littekens
Jens - 15 februari 2017
Al jaren voelde ik mij onzeker over mijzelf door mijn acne littekens in mijn gezicht. Ik had al van alles geprobeerd, peelings abrasie, needling, cremes, noem maar op. Via via kwam ik bij dr Njoo terecht omdat hij de CO2 laser had en daar veel ervaring mee had. Hij bekeek grondig mijn huid en zei dat er 2 tot 4 behandelingen nodig waren. Maar na de eerste behandeling moet er een verschil te zien zijn. En hij had helemaal gelijk ! Na 1 keer was het al een stuk beter, vele littekens waren al minder diep, mijn huid voelde een stuk zachter aan ook. Ik heb nu inmiddels al 3 behandelingen gehad en ik ben super tevreden ! De huid is na iedere behandeling wel even flink rood, maar het herstel komt snel. Dr Njoo schreef mij ook een crème voor om de genezing te versnellen. Ik ga wsch nog voor een vierde keer, maar ben nu al heel blij. Ik kan het iedereen met acne littekens aanraden !
Goede luisteraar en uitstekende prikker
Lizette - 07 september 2016
Jaren terug ben ik regelmatig vanwege mijn fronsrimpel behandeld geweest in een Belgische kliniek. Ik was altijd tevreden. De laatste 2 keren ben ik echter in een kliniek in Utrecht geweest maar het resultaat viel enorm tegen. Er werd toen ook anders dan normaal geprikt. Dit heb ik aan dr Njoo verteld. Hij luisterde goed naar mijn wensen , stelde mij op mijn gemak en behandelde mijn frons met Bocouture. Hij prikte zoals mijn allereerste dokter in Brussel maar hij deed nog meer, een soort “prikpatroon op maat”. Het resultaat is zó mooi. Nog nooit zo mooi geweest. Een goede luisteraar, en een uitstekende prikker dus !
Tandenknarsen is voorbij
Sonja - 13 juli 2016
Ik heb nu al een aantal Botox injecties gehad vanwege tandenknarsen. Ik ben weer ontzettend blij met het resultaat en wilde dat even laten weten. Sinds vandaag merk ik dat de spieren in mijn kaken veel soepeler en minder stijf aanvoelen, wat een heel prettig gevoel is. Ik klem veel minder en het lukt me niet eens goed om kracht te zetten met die spieren. Erg fijn. Ik zie het bovendien ook meteen aan m’n gezicht, fijne bijkomstigheid:). Als de klachten weer terugkomen over een paar maanden neem ik weer contact op met dr David Njoo ! Dus weer ontzettend bedankt!
Zo heerlijk rustig
Merel - 22 april 2016
Ik kwam binnen in de wachtkamer, die deel uitmaakt van een groter gezondheidscentrum. Zo ongeveer op tijd nam David Njoo me mee naar de spreekkamer/behandelruimte, die er prettig en schoon uitzag.
Er werd goed geluisterd naar mijn wensen, goed gekeken naar de mogelijkheden en er werd zoveel uitleg gegeven als ik wilde over de mogelijkheden, de behandeling etc. En het resultaat is, nu ruim twee weken na de behandeling met botox in mijn fronsrimpel en wenkbrauwen, zeer bevredigend. Mijn licht overhangende oogleden zijn net genoeg omhoog en mijn boze blik is opgeklaard. Ik zie er weer uitgerust uit: precies wat ik voor ogen had! En als bonus is mijn voorhoofd ook gladder.
Ook prettig: omdat het voor mij de eerste keer was, wilde hij na 11 dagen graag zelf het resultaat beoordelen. Bijwerken was niet nodig, maar het was ook voor mij prettig om even mijn ervaringen van die eerste twee weken te kunnen bespreken.
Droge oksels na een paar prikken
Francien - 09 maart 2016
Had al jaren last van zweterige oksels die ook een onaangename geur hadden. Ben bij dr Njoo geweest en kreeg een aantal Botox prikjes in de oksels. Het effect was al na een paar dagen merkbaar. Droog en zonder geurtjes! Had ik dit maar eerder gedaan. De prikjes volen je wel even, maar is goed te verdragen. Kan het iedereen aanraden!
Ervaren en deskundig
Frederique - 03 februari 2016
De volgende behandelingen werden door Dr. Njoo bij mij gedaan: Juvederm Volift marionetlijnen. Ik ben erg tevreden met het resultaat van de behandelingen! Dr. David Njoo is een zeer ervaren en deskundige dermatoloog, vooral ook op het terrein van de esthetische dermatologie. Hij neemt alle tijd voor zijn patiënten, zowel voorafgaande aan, tijdens, en bij de nazorg van de behandelingen. Dr. Njoo werkt in een goed bereikbaar gezondheidscentrum in Amersfoort en, wat heel belangrijk is, hij doet alles zelf, zodat geen extra kosten worden doorberekend zoals bij de “fancy” prive klinieken met secretaresses en allerlei duur paramedisch personeel! Ik ben zeker van plan om t.z.t. weer bij door Njoo terug te komen.
Laagdrempelig, goed advies, goed resultaat
Margaretha - 27 november 2015
Het nieuwe jaar goed begonnen! In de spiegel zag ik een zorgelijk type en dat ben ik niet. Al een poosje over de mogelijkheden om dit te veranderen nagedacht maar de gang naar een kliniek vond ik wat ver gaan. Ik hoorde van de praktijk van Dr.Njoo, gewoon om de hoek. De stap was direct wat minder groot. Na een intake gesprek zijn mijn frons rimpels behandeld met botox en de neus-lip plooien met filler Juvederm. Het resultaat is prima; ik zie er weer ontspannen uit. Als het weer nodig is zal ik zéker niet meer lang na hoeven te denken en weer een nieuwe afspraak maken! Laagdrempelig, goed advies, goed resultaat.
Neus van mijn dromen
Greta - 25 november 2015
Ik heb van mezelf een lage, brede neus brug, waardoor mijn gezicht redelijk "vlak" eruit ziet. Ik heb vandaag mijn neus laten corrigeren door dr Njoo. Mijn neusbrug is na de correctie duidelijk hoger, maar het ziet super natuurlijk uit, het loopt vloeiend over in mijn neustip. Waar ik heel blij mee ben, is dat mijn neustip ook minder rond oogt. De hele neus oogt smaller, rechter, mijn gezicht ziet daardoor iets slanker uit. Kortom, een kleine ingreep van nog geen kwartiertje en een verbluffend resultaat!
Jonger en toch natuurlijk
Hanna - 16 september 2015
Ik stoorde me al een hele tijd aan mijn rimpels. Mensen dachten altijd dat ik moe of verdrietig was.  Ik heb gekozen voor de volgende behandelingen: Botox frons en kraaienpootjes, Radiesse nasolabiaal. Mensen merkten op dat ik veel jonger uit zie, maar omdat het zo natuurlijk was gedaan door dr Njoo, dachten ze dat het komt door dat ik zo veel sport. 
Bij de nabehandeling van botox had ik toen ook Restylane in het traangootje laten zetten. Ik ben zeer tevreden met al de behandelingen. 
Verder vind ik dr Njoo heel gezellig, vriendelijk en professioneel. Mijn lachrimpels had ik 5 jaar eerder ook al elders laten doen (Velthuis kliniek) en het resultaat is niet te vergelijken met wat ik nu krijg.
Blij met mijn volle jukbenen
Anne - 20 mei 2015
Mijn wangen waren wat ingevallen en dit wilde ik graag laten opvullen. Dr. David Njoo heeft mijn jukbenen behandeld met een hyaluronzuurfiller. Ook zijn mijn wangen opgevuld met dezelfde filler. Ik heb nu een voller gezicht en daar ben ik blij mee. Dr. Njoo neemt de tijd en dat is prettig.
Pijnloos en zonder zwellingen
Irene - 10 april 2015
Na lang aarzelen toch maar eens mijn plooien naast neus laten behandelen. Ik heb deze dokter gekozen nadat ik het resultaat bij een vriendin had gezien. Het was bijna pijnloos, weinig tot geen zwelling en het resultaat is dusdanig bevredigend, dat ik overweeg om in de toekomst wat meer te laten doen. Bedankt dr. Njoo!
Weer met een goed gevoel onder de mensen
Alexander - 18 maart 2015
Als mannelijke 70-plusser meldde ik mij met enige terughoudendheid bij Dr. David Njoo met de vraag de of en hoe (het teveel aan) rimpels op en rond de kin konden worden verminderd. De uitleg van dr. Njoo was zeer verhelderend en dat stelde me direct gerust. De behandeling met Juvederm was snel, doeltreffend en nauwelijks belastend. Kortom een zeer positieve ervaring. Na drie dagen begaf ik me met een goed gevoel onder de mensen en besefte ik dat mijn schroom overbodig was. En waarom zou een man geen gebruik maken van de mogelijkheden. Met dat besef en de degelijke (na)zorg, vaardigheid en communicatie kom ik zeker terug als er weer wat prikjes; nodig zijn (of wat dan ook).
Verbluffend!
Alice - 04 februari 2015
Na jaren een beugel te hebben gedragen, had ik eindelijk een mooie set rechte tanden. Het enige wat mij stoorde is dat ik veel tandvlees liet zien bij het lachen, omdat mijn bovenlip ver op trok. Toen mij ter ore kwam dat mijn zogeheten ‘gummy smile’ te behandelen is middels botox, heb ik contact opgenomen met dr Njoo. Met 2 prikjes botox was ik ervan af. Bloedprikken vind ik vervelender dan deze behandeling. Dr Njoo was erg rustig, wat bij mij een hoop spanning weg nam. Er werd professioneel en hygiënisch te werk gegaan. Al enkele dagen na de behandeling was het resultaat zichtbaar. Anderen merkten het niet op, voor mij was het resultaat verbluffend en ik ben er tot op de dag van vandaag (4 maanden later) nog erg blij mee.
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.