CO2 laser tegen moedervlekken

Waarom moedervlekken verwijderen met de laser?

In het gezicht kunnen in de loop der jaren enkele goedaardige moedervlekken ontstaan. Sommige moedervlekken kunnen behalve cosmetisch storend ook klachten geven zoals jeuk of irritatie. Normaliter worden deze moedervlekken door uw arts uitgesneden waarna het wondje wordt gehecht. Dit operatief weghalen geeft echter kans op littekenvorming. Bovendien worden de kosten van het weghalen van goedaardige moedervlekken tegenwoordig niet meer door uw ziektekostenverzekeraar gedekt. Met de technische precisie van CO2 laser is het mogelijk om bijna littekenloos van deze moedervlekken af te komen.

Hoe gaat de CO2 laser tegen moedervlekken in zijn werk?

De behandeling is zonder verdoving goed te verdragen en duurt slechts enkele minuten. In tegenstelling tot een operatieve behandeling komen er geen hechtingen aan te pas waardoor het resultaat gladder en mooier is.

Wordt de laserbehandeling tegen moedervlekken vergoed?

Nee, tegenwoordig worden de kosten van laserbehandeling tegen moedervlekken niet meer vergoed door uw ziektekostenverzekeraar.

Wat zijn de prijzen voor het laseren van moedervlekken?

De prijs voor een laserbehandeling van 1 goedaardige moedervlek bedraagt  € 150,- en voor 2 moedervlekken € 250,-. Voor 3-6 moedervlekken is de prijs € 350,-. Voor het weghalen van 7-10 moedervlekken € 450,- en voor 11 of meer moedervlekken € 550,-

Zijn er andere goedaardige huidafwijkingen die gelaserd kunnen worden?

Jazeker. Andere goedaardige huidafwijkingen zoals steelwratjes, ouderdomswratjes, vergote talgkliertjes, neurofibromen kunnen allemaal effectief met de CO2 laser worden verwijderd.

Klik hier voor algemene informatie over lasers

 

Bekijk hier de video

Behandel resultaten

Een moedervlek op de linker wang na 1 behandeling al niet meer te zien

 

Ook deze bruine platte moedervlek is na 1 behandeling zo goed als verdwenen. De huid is weer glad.

Een huidkleurige moedervlek op de rechter wang. Na 2 behandelingen verdwenen

Folder downloaden