CO2 laser tegen bovenliplijnen

Welke rokerslijnen komen in aanmerking voor een CO2 laserbehandeling?

Oppervlakkige of milde bovenliplijnen of rokerslijnen kunnen over het algemeen met botuline toxine injecties of met een hyaluronzuurfiller worden behandeld.  Worden de lijnen echter te diep moet een (aanvullende) CO2 laser behandeling aan te pas komen.

Wat zijn diepe bovenliplijnen?

Diepe bovenliplijnen zijn lijnen die ook bij gesloten mond goed te zien zijn. Deze lijnen worden nog dieper als de persoon de lippen gaat tuiten.

Wat is het effect van CO2 laserbehandeling?

De CO2 laser is de meest geschikte laser om diepe bovenliplijnen te behandelen. Slechts 1 of 2 behandelingen zijn nodig om weer die begeerde gladdere bovenlip te verkrijgen. De behandeling gaat altijd onder plaatselijke verdoving met een injectie of met een verdovende pasta.

Kan een CO2 laser behandeling gecombineerd worden met een botox- of fillerbehandeling?

Jazeker ! Alleen de volgorde is van belang. Het advies is om de bovenlip eerst met CO2 laser te behandelen en 2 tot 3 maanden later eventueel te combineren met een filler behandeling. Een botox behandeling kan al 2 weken na de CO2 laser worden uitgevoerd.

Hoeveel kost de behandeling?

De CO2 laser voor alleen de bovenliplijnen kost EUR 350,- per keer. Wilt u tevens de onderliplijnen meebehandeld hebben dan bedragen de totale kosten EUR 450,- per keer.

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Doorgaans zijn er 1-2 behandelingen nodig. Bij diepere rimpels en lijnen soms wel 4 behandelingen. De behandelsessies vinden om de 8 weken plaats en worden het gehele jaar door uitgevoerd, ook tijdens de zomermaanden

Hoe snel zie je het resultaat?

U ziet niet direct het resultaat. De eerste tekenen van effect ziet u pas na ongeveer 4 tot 6 weken. Het maximale effect treedt pas op na 3 tot 4 maanden

Bekijk hier de video over de laserbehandeling van rokerslijnen

 

Meer informatie?

Klik hier voor algemene informatie over lasers

Behandel resultaten

Storende rokerslijnen op de bovenlip kunnen slechts met één behandeling worden afgevlakt. Het resultaat is een gladdere bovenlip

Diepere lijntjes rondom de gehele mond na 2 behandelingen stukken verminderd

Diepere boven- en onderliplijnen met de CO2 laser prachtig afgevlakt

Folder downloaden