Nieuwe pigmentlaser in Amersfoort

Gepost op 3 februari 2018

Nieuwe pigmentlaser in Amersfoort

Voor alle pigmenten, voor alle huidtypen

 

Dr David Njoo is dit jaar gestart met een speciaal spreekuur voor patiënten met pigmentstoornissen. “Donkere verkleuringen in het gezicht komen steeds meer voor en kunnen het uiterlijk enorm verstoren. Vooral mensen met een gekleurde huid hebben hier veel last van”, aldus dr Njoo.

Dermatoloog dr Njoo heeft promotieonderzoek gedaan naar het onderwerp pigmentstoornissen en heeft veel ervaring opgebouwd in de behandeling van mensen met pigmentproblemen. Hierbij moet u denken aan bijvoorbeeld ouderdomsvlekken (lentigo solaris) maar ook aan allerlei vormen van donkere aangeboren moedervlekken, zoals de naevus van Ota en de “café au lait macula”. Het grootste probleem vormt echter de aandoening melasma.

Grillige donkerbruine verkleuringen bij  melasma

 

Wat is melasma?

Melasma, oftewel het zwangerschapsmasker vormt een grote uitdaging voor iedere behandelaar. Hierbij zien we grillige donkere verkleuringen in het gezicht. De huidaandoening kan zo wisselen in ernst en uitgebreidheid omdat het vooral veroorzaakt wordt door hormonale schommelingen in het lichaam. Aan de oorzaak valt weinig aan te doen, maar we kunnen nu steeds beter de aandoening onder controle krijgen. Ja, en zelfs een aanzienlijke verbetering van de huidskleur bewerkstelligen.

Lees hier meer over melasma

PicoWay laser

Sinds dit jaar kunnen patiënten met melasma en andere pigmentproblemen terecht bij dr Njoo voor behandeling met de PicoWay laser. Deze laser is momenteel de meest geavanceerde laser op de wereld dankzij de ultrasnelle pulsduur (10-12 seconden) en de gefractioneerde Resolve module.  De PicoWay is daardoor dé veiligste laser voor mensen met een getinte huid. Aziatische, hindoestaanse en zelfs negroïde huidtypen kunnen met deze laser worden behandeld met minimale risico’s op verkleuringen en littekenvorming.

Hieronder ziet u hoe dr Njoo een patiënt met een donkere huidtype met melasma behandelt met de beroemde Resolve laserkop

Combinatie met lokale middelen

De behandeling van melasma wordt zo nodig gecombineerd met een lokaal bleekmiddel. Omdat melasma en andere donkere verkleuringen vaak worden verergerd door blootstelling aan zonlicht zal dr. Njoo u een zonnebrandmiddel aanbieden dat speciaal voor mensen met pigmentproblemen geschikt is.

Tatoeages verwijderen

De PicoWay laser is dé laser voor het weghalen van tatoeages die je niet mooi vindt of waar je spijt van hebt. Op alle delen van het lichaam en bij alle soorten huidtypen. Bijna alle kleuren pigmenten kunnen met deze superlaser worden weggehaald. Als je vergelijkt met de oudere tatoeagelasers is je tatoeage met de PicoWay laser na minder behandelingen verbleekt. Je kunt dus geld besparen met deze laser!

Afspraak maken?

Loop niet langer rond met die hinderlijke donkere vlekken in je gezicht of tatoeages en maak gauw een afspraak voor een behandeling met de PicoWay laser.

 

“PicoWay , the ónly way !”

Lees hier meer over de PicoWay laser

Lees hier meer over de PicoWay behandeling tegen melasma

 

Video

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.