Lancering Universkin™ cosmeceuticals

Gepost op 1 juli 2018

Lancering Universkincosmeceuticals

Huidverzorging op maat

 

In de praktijk van dr David Njoo is nu ook de huidverzorgingslijn van Universkin™verkrijgbaar!

 

Wat is  Universkin™?

Universkin™is een unieke huidverzorging die volledig voor ú op maat wordt gemaakt. De producten van Universkin worden precies afgestemd op uw leefstijl, leeftijd, huidconditie, seizoens- en omgevingsinvloeden. Na enkele weken biedt het zichtbaar resultaat voor de moeilijkste huidproblemen zoals melasma, donkere kringen en zonneschade. Ook de huid zonder problemen krijgt bij regelmatig gebruik een frissere, gezondere en stralendere teint.

 

Wat is het concept van  Universkin™?

POM – een state-of-the-art laboratorium in Nice, Frankrijk – heeft een ​​huidverzorgingspakket geformuleerd dat voor iedereen beschikbaar is maar niet voor iedereen hetzelfde is. In plaats van generieke huidverzorging die massaal wordt geproduceerd gericht op huidtypes (gevoelig, droog, ‘normaal’), geloven zij in een meer individuele benadering. Zij hebben de diverse actieve ingrediënten bestudeerd, die zich reeds bewezen hebben op het gebied van verbetering van huidkwaliteit.

 

 

 

 

 

 

 

 

Waarom kiezen voor  Universkin™?

 • Universkin is een huidverzorgingssysteem die voor u op maat wordt gemaakt met ingrediënten die speciaal afgestemd zijn op uw specifiek huidprobleem
 • Wanneer u “zomaar” in een winkel een huidverzorgingsproduct koopt is de kans groot dat u ingrediënten gebruikt die uw huidprobleem niet nodig heeft of waar uw huid niet tegen kan.

 

Uniek: Klaar terwijl u meekijkt

Universkin™ huidverzorging is volledig gebaseerd op een individuele benadering. Tijdens uw consult vertelt u aan dr Njoo wat u met uw huidverzorging wilt bereiken. Na een grondige huidanalyse gaat hij in uw bijzijn een basisserum mengen met de actieve ingrediënten die uw huid nodig heeft.

In minder dan een minuut wordt uw huidverzorgingsformule vers samengesteld, terwijl u erbij bent en meekijkt. Deze formule wordt afgestemd op uw leefstijl, leeftijd, huidconditie, seizoens- en omgevingsinvloeden. Het serum bevat uiteindelijk 3 of 4 actieve ingrediënten die nodig zijn om uw huidprobleem aan te pakken.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Controle bezoeken

Omdat de ingrediënten vers aan uw serum worden toegevoegd, zonder conserveermiddelen, vragen we cliënten om elke 6 á 8 weken de kliniek te bezoeken om de huid te beoordelen, de formule waar nodig bij te stellen en een nieuwe serum op te halen. Deze persoonlijke begeleiding werkt ondersteunend en stelt u in de gelegenheid vragen te stellen over de voortgang

 

Ben ik een goede kandidaat?

Vanwege de aard van het systeem is iedereen geschikt voor deze huidverzorgingsbehandeling.

 

Welke indicaties behandelt Universkin™?

De ingrediënten van Universkin zijn geschikt voor de behandeling van een scala aan veel voorkomende huidproblemen. Hieronder volgt een lijst

 • Melasma
 • Donkere kringen
 • Huidveroudering
 • Zonneschade
 • Acne
 • Droge huid
 • Ontsteking van de huid
 • Vettige huid
 • Roodheid
 • Rosacea

 

Wilt u ook uw eigen Universkin™serum?

Maak dan hier een afspraak om uw eigen unieke Universkin serum in handen te krijgen!

 

 

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.