Scleroseren

Ook last van verwijde adertjes in het gezicht?

Verwijde adertjes in het gezicht zijn kunnen klachten geven zoals, jeuk, irritatie en branderigheid. Ook geven ze het gezicht een vermoeide en verouderde uitstraling.

Hoe werkt de Ellipse laser tegen vaatjes in het gezicht?

Met behulp van de geavanceerde Ellipse Nd:YAG laser kunnen kleine ontsierende paarse, blauwe en rode adertjes in het gezicht met scherpere precisie worden behandeld. Deze elegante en geavanceerde laser heeft een intelligente handstuk waarmee kleinere adertjes in allerlei afmetingen gerichter kunnen worden aangepakt. Het bloed in het vaatje wordt opgewarmd; waardoor de wand van het vaatje definitief wordt vernietigd. Het vaatje wordt vervolgens op een natuurlijke wijze door uw afweersysteem opgeruimd. Door deze gerichtere benadering wordt de huid rondom het vaatje nauwelijks aangetast tijdens de behandeling. Door gebruik te maken van een nieuwe koeltechniek is de behandeling met de Ellipse laser stuk minder pijnlijk dan andere lasersystemen. Meestal zijn 1 of 2 behandelingen voldoende.

Hoeveel kost de laserbehandeling?

Afhankelijk van de uitgebreidheid kost de behandeling tussen de EUR 75,- tot EUR 250,- per keer

Welke vaatafwijkingen zijn geschikt voor de Ellipse laser?

Medische indicaties die geschikt zijn voor de Ellips vaatlaser zijn (uitgebluste) rosacea, couperose, teleangiëctasieën, spider naevus, wijnvlek en venous lake.

Ervaar het Ellipse effect en maak nu een afspraak ! Klik hier voor het maken van een afspraak

Wist u dat?

Kleine adertjes aan de benen ook met de Ellipse laser kan worden verwijderd?

Klik hier voor meer informatie.

Ontsierende rode adertjes in gezicht, na 2 behandelingen met de Ellipse laser bijna geheel verdwenen

Spider naevus (spinnekopje) op de neusrug.  Na 1 behandeling niets meer van te zien.

Folder downloaden