Lipbehandeling

Lipbehandeling

Het hebben van vollere lippen is tegenwoordig synoniem aan vrouwelijke schoonheid en sensualiteit. Jongere vrouwen hebben daarbij behoefte aan een klein beetje toename van de lipvolume van de boven-en/of onderlip. Een filler op basis van een hyaluronzuur is bijzonder geschikt om de lippen naar wens van de persoon in de juiste vorm en proporties te brengen. Om de lipbehandeling compleet te maken worden ook vaak de boven-onderlipranden en de cupidoboogjes (dit is het driehoekje in het midden van de bovenlip) geaccentueerd met kleine beetjes filler. Het creëren van zogenaamde “kissable lips” is een specialiteit van dr David Njoo.
Bij het ouder worden neemt de volume van de lippen ten gevolge van atrofie verder af. Het dunner worden van de lippen geeft de persoon naast een verouderde ook een boze uiterlijk. Daarnaast ontstaan op oudere leeftijd ook de typische bovenliplijnen en afhangende mondhoeken. Een complete lipbehandeling met een filler op oudere leeftijd behelst dus niet alleen het vormherstel van de lippen maar ook een correctie van de bovenliplijnen en de mondhoeken. Het effect van een liphandeling houdt tussen de 6 en 9 maanden aan.

 

Behandel resultaten

De bovenlipranden zijn geaccentueerd waarbij tegelijkertijd ook de bovenlip voller is gemaakt. Hierdoor ontstaat een betere verhouding tussen boven-en onderlip

Linkerzijaanzicht: De bovenlip is voller geworden en ook wat gelift.

Rechterzijaanzicht: Hier is goed te zien dat de bovenlip na de behandeling meer volume heeft gekregen en tevens wat gelift is.

Folder downloaden